De praktijk is een open, vriendelijke tandartspraktijk waar de patient voorop staat. Dit merkt u doordat u een eigen (vaste) tandarts heeft, die de tijd voor u neemt. Door de ruime openingstijden waaronder dinsdagavond en zaterdagochtend is het bijna altijd mogelijk om buiten werk/schooltijd een afspraak te plannen


U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen; bleken, cosmetische tandheelkunde, de behandeling van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, prothetische voorzieningen.


Als tandarts heb ik, Astrid Visser, na een aantal jaar gewerkt te hebben in verschillende (groeps-) praktijken en een zorginstelling in zandvoort (nieuw unicum). De stap gezet mijn eigen praktijk te starten. Deze is in september 2015 geopend in de stripheldenbuurt in Almere Buiten. Hiernaast werk ik sinds januari 2014 ook (op de donderdagen) als tandarts in een psychiatrisch ziekenhuis.

Door mijn ervaringen zowel in de algemene praktijk als in de gehandicapten zorg ben in inmiddels zeer bedreven in het behandelen van tandartsangst. De praktijk is rolstoelvriendelijk (en ik ook) en patienten die onder de WLZ vallen zijn ook zeker welkom.

Naar de Tandarts


 

van Raemdonckstraat 62, Almere tel: 036- 848 56 46

voor spoed buiten openingstijden belt u de mondzorgpoli Almere 036 - 30 35 290

voor spoedreparaties aan protheses buiten openingstijden kijkt u op deze website

Zoekt u een tandarts met niet alleen aandacht voor uw gebit maar ook voor de mens achter het gebit?  

Neem contact op met de praktijk.

Openingstijden

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten, maandag 19 augustus zijn we weer geopend.